NORMATIVA I SALUT

Quan estem malalts, el que més desitgem és la tranquil·litat de casa. Us demanem que vetlleu perquè els infants puguin gaudir d’aquest dret quan no es troben prou bé. És important que tingueu prevista una solució des de principi de curs per als dies que el vostre fill/a estigui malalt/a i no pugui assistir a l’escola.

Quan un nen/a tingui febre, no es trobi bé o mostri símptomes de malaltia, s’avisarà a la família per telèfon perquè el vingueu a buscar. Quan un nen/a assisteix a l’escola amb símptomes de malaltia exposa als altres a un perill de contagi i, a més a més, si no es troba del tot bé és més fàcil que pugui contagiar-se d’altres malalties ja que les seves defenses estàn més baixes.

Quan els infants es troben sota els efectes d’antitèrmics (Dalsy, apiretal…) i els símptomes quedin encoberts, els nens i nenes encara estan en un període de malaltia.

Hem de destacar que a l’escola bressol EL Torrent cada curs es fa una trobada de famílies, mestres i personal sanitari del CAP Roquetes, per tal d’adoptar protocols d’actuació en qüestions de salut i per resoldre dubtes al respecte. Aquests acords aniran dirigits a facilitar una bona convivència durant el curs vigent.

DOCUMENTS PER A DESCARREGAR I CONSULTAR

El document Criteris de no assistència de l’alumnat a l’escola o a la llar d’infants durant un període de temps determinat a causa de malalties transmissibles, elaborat pel Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya així com el model educatiu de les escoles bressol municipals, servirà de referència a l’escola per compartir amb les famílies quines són les manifestacions de malaltia que impliquen la recomanació que els infants no assisteixin a l’escola.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s