EXPERIMENTACIÓ TRANSVASSAMENTS

Els infants formen el col·lectiu més receptiu que existeix. El seu motor és la curiositat i amb una bona motivació, que serveixi de direcció, són capaços d’iniciar un viatge experimental que els portarà a la descoberta del món que els envolta.

Les escoles bressol s’han convertit en un l’espai on les experiències sorgeixen contínuament, i els nens i nenes manipulen les seves possibilitats d’aprenentatge, de la mateixa manera que experimenten amb tot el que posem al seu abast.

Com educadors/es de l’escola bressol El Torrent donem molta importància a l’experimentació, ja que volem que els infants gaudeixin i adquireixin recursos com la capacitat d’observar el món i d’investigar en ell, de poder parlar de les coses, interioritzar-les, de sentir plaer a l’experimentar i de buscar la causa i l’efecte de les accions, etc. En definitiva, el que volem és incentivar-los a què participin activament en la construcció del seu propi coneixement, alhora que van guanyant seguretat i confiança en ells/es mateixos/es.

És per aquest motiu que tant a l’entrada de l’escola com a l’interior de les estances, hi tenim un espai fix de transvasament amb sorra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s