ESPAIS COMUNS

ENTRADA  – SALA PETITA  –   SALA GRAN  –  SALA DE DALT   –  EXTERIOR

L’Escola Bressol el Torrent disposa de varis espais comuns, els quals estan integrats en el dia a dia de l’escola ja que aquests també formen part de les diferents propostes de joc, s’hi celebren festes, i també acullen espectacles i concerts, com el concert de Nadal o el “Com Sona”.

Aquests espais és divideixen en:

L’ENTRADA

Només entrar a l’escola bressol el Torrent, trobem les escales per anar al pis superior, així com el despatx de direcció i la zona destinada a desar els cotxets.

WhatsApp Image 2019-09-10 at 15.44.00 (1)

SALA PETITA

El primer espai que trobem de joc comú és la SUM de l’entrada, on es presenten diferents materials i espais a l’abast dels infants.

SALA GRAN

La SUM gran és el centre neuràlgic de la planta principal, on trobem quatre de les sis estances de l’escola. En aquest espai hi trobem una zona diferenciada de joc simbòlic i una altra zona més amplia pensada per a les propostes de més moviment.

SALA DE DALT

Aquesta SUM, que es troba a la primera planta,  és la porta d’entrada tant a l’espai familiar com a l’ estança de lactants.

ESPAI EXTERIOR

L’escola bressol el Torrent disposa de dos patis, un a la planta superior i l’altre a la planta principal. Totes les estances tenen accés directe a un dels dos espais.

Al pati de la planta principal hi trobem un espai amb sorral i una part cimentada.

El pati del pis superior és un espai tou on hi ha diferents mòduls així com un tancat especial pels nadons.

Aquest pati està comunicat amb el pati dels nens i nenes de P-3 de l’Escola-Institut El Turó de Roquetes, de manera que facilita la relació i la interacció amb el CEIP així com amb els infants de parvulari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s